Vår el

Glödlampa med en blomma inuti.

Sölvesborg Energis el är 100% miljömärkt. Foto: Scandinav bildbyrå.

Vi på Sölvesborg Energi erbjuder el till hushåll och företag.

Till de allra flesta kunder levererar vi el som kommer ifrån förnyelsebara energikällor. Om man vill köpa förnyelsebar el så köper vi in ursprungsgarantier. Ursprungsgarantier ställs ut av de som har produktionsanläggningar för vatten, vind och sol. Elen som produceras får ett certifikat som visar i vilken anläggning som som elen producerats.

Vi är din lokala elleverantör

Sölvesborg Energi 'laddar' redan stora delar av Sölvesborg. Vår el lyser upp skolor, äldreboenden och idrottsplatser. Vår duktiga kundtjänst finns på Enerivägen i Sölve och de kan de lokala förutsättningarna utan och innan. Vi skapar kontinuerligt nya, lokala arbetstillfällen och ger tillbaka till Sölvesborg genom att stötta lokala föreningar, företagande, skolor med mera.

Så fungerar vår elhandel

Dygnet runt, året om följer vi prisutvecklingen på elbörsen, Nasdaq OMX Nordic. Priserna ändras blixtsnabbt och vi erbjuder i varje ögonblick dagsaktuella priser till dig som konsument. Om du till exempel väljer att teckna ett treårsavtal och har en årsförbrukning på 10 000 kWh, så köper vi in 10 000 kWh gånger tre (tre år och 10 000 kWh per år), vilket innebär att vi köper in 30 000 kWh på elbörsen som ska användas för din räkning.

När vi har ett avtal så gäller det avtalade priset under avtalsperioden. En del konsumenter tycker att det känns tryggt att veta vad priset kommer att vara under en längre period. Vi erbjuder framförallt rörligt elpris men också fast elpris 1, 2, 3, 4 och 5-årsavtal.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Elhandel