Sponsring

Det lokala föreningslivet är viktigt för oss på Sölvesborg Energi. Genom vårt lokala engagemang vill vi skapa goda relationer till såväl kunder och vår övriga omgivning som till våra medarbetare.

Vi ska verka och synas lokalt. Därför ser vi sponsringen som en möjlighet att stötta verksamheter som kan göra fritiden roligare och mer hälsosam och därigenom bidra till ökad trivsel för våra kommuninvånare och kunder.

Sölvesborg Energi sponsrar årligen flera stora och små föreningar i Sölvesborgs kommun. Vi har en mindre summa pengar avsatta till sponsring, vilket vi försöker fördela så att de räcker till alla. Bara för att en förening tilldelats sponsring under ett år betyder det inte automatiskt att föreningen får pengar även nästa år. Sölvesborg Energi tar årligen beslut om vilka föreningar som ska sponsras.

Ansökan

Föreningar som är verksamma i vår kommun är välkomna med en ansökan per förening och år. I ansökan önskar vi information om föreningen, vilken verksamhet ni bedriver, hur mycket pengar ni ansöker om samt vilka motprestationer ni kan erbjuda oss.

Har ni en förening eller arrangemang som ni tror kan gynna såväl kommuninvånarna som Sölvesborg Energi är ni välkomna att skicka in er ansökan genom att skriva ett mejl till oss.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Om oss