Nytt nummer av vår tidning på väg ut

Kundtidningar mot en träbakgrund.

Kundtidning nummer 1 2022 och 2023. Foto: Pixeden/Pixabay/ Sölvesborg Energi.

Nu är snart ett nytt nummer av vår kundtidning som kommer 1-2 gånger om året på väg ut i brevlådorna! Den här gången kommer du att kunna läsa om bland annat arbetet med att gå över till fjärravlästa vattenmätare och vår nya panna som vi planerar att bygga. Artiklarna från tidningen kommer även att publiceras digitalt på vår hemsida och/eller sociala medier löpande under sommaren.

Vi har beställt utdelning av tidningen av PostNord till alla hushåll inklusive fritidshushåll, och företag inklusive lantbruk i Sölvesborgs kommun. Det går inte att tacka nej till att få den här typen av utskick via post. Utdelningen pågår från måndagen den 19 juni till fredagen den 30 juni.

Om du inte har fått tidningen måndagen den 3 juli, är vi tacksamma om du fyller i nedanstående formulär, så vet vi var någonstans det har gått snett till nästa gång. Sålänge lagret räcker skickar vi även en tidning i ett adresserat kuvert till dig som borde fått, och vill ha en.

Du behöver dock inte fylla i formuläret innan måndagen den 3 juli, eftersom då pågår fortfarande den ordinarie utdelningen.

Anmäl utebliven tidningVill du att kundservice ska skicka en tidning till dig? * (obligatorisk)
Vill du att kundservice ska skicka en tidning till dig?


Tyck till om tidningenTänk på att inte skriva en fråga du behöver ett snabbt svar på eller skicka in en felanmälan i ovanstående fält, du hittar hur du fort kommer i kontakt med oss eller gör en felanmälan via länken nedan.

Senast uppdaterad: