Framtidens fibernät

Oavsett hur ditt hushåll ser ut: med fiber kan ni ringa, titta på TV, surfa, streama film och spela spel samtidigt allihop. Om det skulle behövas. Det blir också lättare att jobba eller studera hemifrån när de tekniska möjligheterna är obegränsade. Hur snabbt du surfar bestämmer du själv genom valet av internetleverantör.

Tjänsteutbud

Du beställer enkelt dina tjänster via tjänsteportalen Zmarket. Det är den första sidan du får upp när du kopplat in din dator.

I portalen får du information om priser, aktuella erbjudanden och kan göra din beställning. Det råder fri konkurrens bland tjänste-leverantörerna så att du som kund alltid får tjänster till bästa pris. Välj dina tjänster, lägg i varukorgen och därefter är det bara att beställa.

Låga priser

Det är prisvärt att använda sig av stadsnätet. Det märker du om du jämför kostnaden för den hastighet du får med mobilt bredband och ADSL eller ringer via traditionell telefoni. Ett normalhushåll som ansluter sig till stadsnätet kan sänka sin månadskostnad för telefoni markant. De låga priserna beror på konkurrensen mellan tjänsteleverantörerna och att vi byggt en stabil och säker infrastruktur till dem.

Tills din anslutning är på plats i ditt hus är vi på Sölvesborg Energi din kontakt. Från och med att du har valt tjänsteleverantör, är det alltid dem du ska vända dig till.

 

 

Kunder
Väljer fritt mellan olika tjänster

 

 

Tjänsteportalen ZMarket

Samlar alla olika tjänsteleverantörers erbjudanden
 
 

 

Kommunikationsoperatör Zitius
Ansvarar för kommunikationen och routrar i  nätverket

 

 

Nätägare Sölvesborg Energi
Ansvarar för och bygger fibernätet

 

 

Gå direkt till:

Kontaktinfo

Fiberkoordinator
Linn Hansson
 
Telefon
0456-81 68 74
E-post
Uppdaterad: 2020-08-24 Ansvarig: Mikael Bengtsson

Sölvesborg Energi | 294 80 SÖLVESBORG | Besöksadress: Energivägen 10
Tel: 0456-81 68 80 | E-post: info@solvesborgenergi.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats.
Om du inte samtycker till användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar.