Om fibernätet i Sölvesborg

Sölvesborg Energi erbjuder ett stabilt, snabbt och framtidsanpassat bredband via fiber, med hastigheter på upp till 1000 Mbit/s. Fiberlösningen är ett så kallat öppet nät, som ger ökad konkurrens mellan olika tjänsteleverantörer, och bättre valmöjligheter för villaägare, bostadsrättsföreningar, hyreshus och företag.

I ett öppet nät råder fri konkurrens bland de tjänsteleverantörer som erbjuder bredband, tv och telefoni. Det öppna nätet medför ett större utbud och bättre prisnivåer för alla kunder i fibernätet.

Allt fler produkter blir uppkopplade och alla invånare i Sölvesborg har idag behov av ett stabilt och riktigt snabbt bredband. Därför har vi uppgraderat vårt fibernät 2015 så att det motsvarar de krav som både privatpersoner och företag ställer på sin uppkoppling, idag och för framtiden. 

Fibernätet i Sölvesborg når fram till nästan alla orter i kommunen. 
På vår sida för intresseanmälan » kan du se vilka som redan är anslutna och vilka som anmält intresse – och självklart anmäla intresse själv.
 

Leverantörer av internet, TV och telefoni i nätet hittar du på
Zmarket »

 

 Telia, Viasat, Bredbandsbolaget, Boxer med flera är några av tjänstleverantörer du kan välja mellan om du har fiberanslutning genom Sölvesborg Energi.

 

Gå direkt till:

Kontaktinfo

Fiberkoordinator
Linn Hansson
 
Telefon
0456-81 68 74
E-post
Uppdaterad: 2019-04-03 Ansvarig: Mikael Bengtsson

Sölvesborg Energi | 294 80 SÖLVESBORG | Besöksadress: Energivägen 10
Tel: 0456-81 68 80 | E-post: info@solvesborgenergi.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats.
Om du inte samtycker till användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar.