Sommarens nummer av vår tidning utdelat

Kundtidningar mot en betongbakgrund.

Kundtidning nummer 1 2023 och 2024. Foto: Pixeden/Sölvesborg Energi.

Nu är ett sommarens nummer av vår kundtidning som kommer 1-2 gånger om året utdelat i brevlådorna! Den här gången kan du bland annat läsa om varför fler fastigheter kommer behöva anslutas till dagvatten framöver, om vårt nya ställverk vid Svarta led och hur det går med planerna för ett nytt fjärrvärmeverk. Artiklarna från tidningen kommer även att publiceras digitalt på vår hemsida och/eller sociala medier löpande under sommaren.

Vi har denna gång fått hjälp av lokala föreningar att dela ut tidningen till alla hushåll inklusive fritidshushåll, och företag inklusive lantbruk i Sölvesborgs kommun. Utdelningen pågick från och med lördagen den 1 juni och fram till midsommar.

Om du inte har fått tidningen senast lördagen den 22 juni, är vi tacksamma om du fyller i nedanstående formulär, så vet vi var någonstans det har gått snett till nästa gång. Sålänge lagret räcker skickar vi även en tidning till dig som borde fått, och vill ha en.

Anmäl utebliven tidningVill du att vi ska skicka en tidning till dig? * (obligatorisk)
Vill du att vi ska skicka en tidning till dig?


Tyck till om tidningenTänk på att inte skriva en fråga du behöver ett snabbt svar på eller skicka in en felanmälan i ovanstående fält, du hittar hur du fort kommer i kontakt med oss eller gör en felanmälan via länken nedan.

Senast uppdaterad: