Nytt nummer av vår tidning på väg ut

Kundtidningar mot en betongbakgrund.

Kundtidning nummer 1 2023 och 2024. Foto: Pixeden/Sölvesborg Energi.

Nu är ett nytt nummer av vår kundtidning som kommer 1-2 gånger om året på väg ut i brevlådorna! Den här gången kommer du bland annat kunna läsa om varför fler fastigheter kommer behöva anslutas till dagvatten framöver, om vårt nya ställverk vid Svarta led och hur det går med planerna för ett nytt fjärrvärmeverk. Artiklarna från tidningen kommer även att publiceras digitalt på vår hemsida och/eller sociala medier löpande under sommaren.

Vi får denna gång hjälp av lokala föreningar att dela ut tidningen till alla hushåll inklusive fritidshushåll, och företag inklusive lantbruk i Sölvesborgs kommun. Utdelningen pågår från och med lördagen den 1 juni och fram till midsommar.

Om du inte har fått tidningen lördagen den 22 juni, är vi tacksamma om du fyller i nedanstående formulär, så vet vi var någonstans det har gått snett till nästa gång. Sålänge lagret räcker skickar vi även en tidning till dig som borde fått, och vill ha en.

Du behöver dock inte fylla i formuläret innan midsommar, eftersom då pågår fortfarande den ordinarie utdelningen.

Anmäl utebliven tidningVill du att vi ska skicka en tidning till dig? * (obligatorisk)
Vill du att vi ska skicka en tidning till dig?


Tyck till om tidningenTänk på att inte skriva en fråga du behöver ett snabbt svar på eller skicka in en felanmälan i ovanstående fält, du hittar hur du fort kommer i kontakt med oss eller gör en felanmälan via länken nedan.

Senast uppdaterad: