Träffa oss på seniordagen torsdagen den 23 maj klockan 10-14

Amelia Adamo, chefredaktör och journalist kommer till seniordagen. Dessutom blir det aktiviteter såsom yoga, musikunderhållning med mera. Kollage: Sölvesborgs kommun.

Sölvesborg Energi medverkar på seniordagen, som arrangeras av Sölvesborgs kommun och sponsras av Sölvesborg-Mjällby Sparbank. Passa på att träffa oss, få personlig hjälp och att ställa dina frågor om vår verksamhet under dagen!

Seniordagen äger rum på och kring Duvans mötesplats i centrala Sölvesborg, på S:t Ibbsgatan 1D. Det är fri entré för besökare.

Alla besökare välkomnas med en energishot sponsrad av oss på Sölvesborg Energi – allt för att kicka igång dagen på bästa sätt. Här får du också en entrélott med chans att vinna ett fin-fint pris i lottdragningen senare under dagen!

Du hittar Sölvesborg Energi bredvid Sölvesborg-Mjällby Sparbank och kommunens trygghetsvärdar i tältet på Duvans innergård, mellan klockan 10-14.

Sölvesborg Energis personalrepresentanter har denna dag särskilt fokus på e-faktura och autogiro och hjälper gärna dig som har funderingar kring detta, men tar självklart gärna emot andra frågor och tankar!

Senast uppdaterad: