Lediga jobb hos oss

Flaggor med Sölvesborg energis logotyp. Foto: Serny.

Sölvesborg Energi erbjuder en trygg arbetsmiljö där kunskap, ansvar, engagemang, serviceanda och den lokala förankringen står i centrum. Foto: Serny.

Nu har vi på Sölvesborg Energi tre olika lediga tjänster: fastighets- och fordonsansvarig, anläggningsarbetare och mätartekniker. Senast måndagen den 31 januari behöver vi ha din ansökan, men skicka den gärna så fort som möjligt, eftersom vi kommer hantera ansökningar löpande.

Som fastighets- och fordonsansvarig arbetar du till exempel med underhåll och reparation av fastigheter, du ser till att fordon servas, repareras och besiktigas enligt lagkrav, att skalskyddet är intakt samt ansvarar för låssystem. Du ansvarar också för viss administration för fastigheter och fordon.

Arbetsuppgifterna som mätartekniker för vatten och fjärrvärme kretsar huvudsakligen kring revisionsbyte samt nyinstallation av vatten- och värmemätare i abonnenternas fastigheter med därtill hörande uppgifter. I arbetet ingår planering och utförande av mätarbyten, upprätta kontakt med abonnenter, administrera vattenmätare via kundinformationssystemet, sköta vattenmätarlagret samt skicka iväg mätare för ackreditering.

Som anläggningsarbetare med inriktning på VA-ledningsnät arbetar du med drift och underhåll inom de olika teknikområden som finns i koncernen, primärt för denna tjänst är inom VA, men även fjärrvärme och gatunät. Arbetet utför du tillsammans med kollegor inom tekniksektionen samt anlitade entreprenörer.

Varmt välkommen med din ansökan eller att höra av dig till oss om du undrar någonting!

Senast uppdaterad: