Förseningar fakturering och ”Mina Sidor”

En person med blont hår och headset sitter vänd mot en skärm och arbetar.

För att få uppdaterad information om dina tjänster, den som du tidigare kunde hitta i ”Mina Sidor” behöver du för tillfället kontakta oss via e-post eller telefon. Foto: Mostphotos.

Tyvärr har vi stött på en del problem i det arbete som så småningom kommer att ge dig som kund en uppgraderad version av ”Mina Sidor” och en ny, förbättrad typ av faktureringsrutin. Just nu kan du inte se uppdaterad information om dina tjänster hos oss i varken nya eller gamla ”Mina Sidor”, du faktureras fortfarande enligt förra årets taxa för vatten och avlopp och dina fakturor kan vara försenade.

För att se uppdaterad information om dina tjänster, den som du tidigare kunde hitta i ”Mina Sidor” behöver du för tillfället kontakta oss via e-post eller telefon.

Vi har redan nu gått över till fakturering månadsvis, och du får avgiften för alla tjänster du har hos oss på samma faktura. Men du faktureras fortfarande enligt förra årets taxa för vatten och avlopp. Så småningom kommer det att regleras på din faktura om du betalat för mycket eller för lite under det här kalenderåret, enligt den nya VA-taxan.

Dina fakturor från oss kan också komma senare än vad de brukar göra.

Vi beklagar detta och hoppas på ert överseende!

Vi har förstärkt kundservice med extra personal för att kunna besvara era frågor med anledning av förseningarna, men vi ber om er förståelse för att det kan vara svårare att nå oss än vad det brukar vara, på grund av ökad andel manuellt arbete och hög belastning på kundservice.

Därför ber vi er att i första hand försöka hitta svaret på det ni undrar på här på vår webbplats, i andra hand mejla och i tredje hand ringa om ni har frågor eller behöver tillgång till uppdaterade uppgifter från ”Mina Sidor”.

Senast uppdaterad: