Sölvesborg Energi medverkar på kulturkalaset

Porträttbild på Caroline i arbetsbyxor framför ett omålat elskåp. Blommor, sprayflaskor med färg och en trädgårdsstol finns i bakgrunden.

Initiativtagaren till projektet, kreatören Caroline Malmsjö. Flera andra lokala konstnärer medverkar också. Foto: Pär Johansson, Knall och kula.

Under årets kulturkalas i Sölvesborg är vi med i street art-projektet "Helt vanlig elskåpskonst" som går ut på att lokala konstnärer och kreatörer tolkar temat naturen på ett antal elskåp i centrala Sölvesborg.

Söndagen den 25 oktober kan du följa med på en guidad tur av konstverken som startar klockan 15:00 vid det första elskåpet vid tingshuset. Kostnadsfritt, ingen föranmälan krävs. Tänk på att hålla avstånd till varandra för att minska risken för spridning av Corona-viruset som orsakar Covid-19, minst 2 meter. Och framförallt, stanna hemma om du känner dig det allra minsta sjuk.

Du kan också gå samma runda själv för att titta på konsten på elskåpen vid ett annat tillfälle under kulturkalaset som passar dig.

Nedan ser du en film, producerad av Pär Johansson (Knall och kula), som ger en liten smygtitt på hur det kommer att se ut.

 

Övriga arrangörer för projektet utöver Sölvesborg Energi är Caroline Malmsjö, Sölvesborgs kommun, Region Blekinge och Sölvesborg Mjällby Sparbank.

Senast uppdaterad: