Tillgänglighets­redogörelse

Sölvesborg Energi ansvarar för den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda vår webbplats. Här beskriver vi hur den uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Vi strävar efter att vår webbplats ska kunna uppfattas, hanteras och förstås av alla användare, oavsett till exempel funktionsnedsättningar och oberoende av vilka hjälpmedel man använder. Vi ska åtminstone uppnå grundläggande tillgänglighet genom att följa WCAG 2.1 på nivå AA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen ännu inte är helt tillgängliga. Vi arbetar kontinuerligt för att webbplatsen helt ska uppfylla lagkraven.

Om du behöver innehåll från vår webbplats som inte är tillgängligt för dig, kan du kontakta kundservice så hjälper vi dig.

Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, kontakta kundservice så vi får veta att problemet finns.

Vi arbetar med tillgänglighet bland annat genom en kontroll varje gång en sida på webbplatsen publiceras eller uppdateras.

Det går att anpassa teckenstorleken på webbplatsen och att navigera på olika sätt. Alla bilder har en tydlig alternativtext för dem som inte kan se dem. De filmer som finns på vår webbplats om vår verksamhet är textade.

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter på tillgängligheten kan du kontakta myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och tala om det.

Sölvesborg Energi åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service för nedanstående innehåll:

  • Filer i Word- och PDF-format
  • Tredjeparts-lösningar i Iframe

Under 2023 pågår en översyn över hur bland annat hur presentation och innehåll skiljer sig åt samt list-element ur ett tillgänglighetsperspektiv.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad: