Elnätstekniker

Vi har just nu en ledig tjänst som elnätsekniker.

Om arbetsplatsen

Sölvesborg Energi en trygg, lokal serviceleverantör som verkar för en bättre framtida miljö i Sölvesborg. Vi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna och är huvudman för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen
inom Sölvesborgs kommun.

Dessutom äger vi och bygger ut ett fibernät som täcker hela kommunen. Utöver detta är vi entreprenörer inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera.
Vi är 46 anställda och dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgängliga om fel inträffar. Vi samordnar också arbetet med snöröjning för kommunens vägar.

Placering: Sölvesborg Energi, Energivägen 10, Sölvesborg

Arbetsuppgifter

Som elnätstekniker arbetar du med utbyggnation, drift och underhåll av elnätet. Det omfattar exempelvis tillsyn, felsökning, ställverk och att bygga fram nya elledningar till våra kunder. Du utför såväl planerade som akuta drifts- och reparationsarbeten i ledningsnätet. En stor del av ditt arbete blir även att jobba med elmätare, byte och tillse att mätdata kommer in i debiteringssystemet. Arbetet utför du tillsammans med kollegor och anlitade entreprenörer.

I tjänsten kommer du efter att du blivit varm i kläderna att delta i beredskapstjänst. Du behöver även vara beredd på att vid behov rycka in och hjälpa till i andra teknikområden som finns i koncernen, så som fjärrvärme, VA , fibernät, vägunderhåll & gatubelysning.

Kvalifikationer

Du har helst gymnasieutbildning inom el/elkraft eller likvärdig erfarenhet. Har du konkreta erfarenheter ifrån arbete med eldistributionsnät är det ett plus. Körkort B är ett krav för tjänsten och har du även C-körkort ser vi det som meriterande. Du som söker bör även vara initiativrik och utåtriktad samt ha en känsla för service, eftersom tjänsten innebär mycket kontakt med kunder runt om i kommunen.

Sölvesborg Energi arbetar ständigt med att se över och effektivisera sitt arbetssätt och därför ser vi också att du är flexibel och intresserad av att lära nytt och pröva nya arbetsuppgifter

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast.

Ansökan

Ansök senast: 2020-12-13
Referensnummer: 8/2020
Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Kontaktperson

Johan Södergren
Arbetschef
Telefonnummer 0456-81 68 72

Facklig företrädare

Erik Ohliv
Kommunal
Telefonnummer 0766-36 10 29
E-post erik.ohliv@solvesborgenergi.se

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Övrigt

Ange löneanspråk. Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du bland annat friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag. Vi tillämpar rökfri arbetsplats.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Senast uppdaterad:

Om oss