Rutiner vid hembesök för service och installation

Våra besök hemma hos dig för service och installation är nästan alltid bokade, så att du vet på förhand att vi kommer. Vi har också personliga ID-kort som visar varifrån vi kommer och kläder och bilar med företagsnamnet.

I undantagsfall anlitar Sölvesborg Energi även andra företag som utför service och installation på uppdrag av oss. De kan då bära andra kläder och ha ett annat företagsnamn på bilen. Men även då är besöket nästan alltid bokat och personen ifråga ska kunna legitimera sig.

Om du känner dig osäker på om personen som vill komma in hemma hos dig är den han eller hon utger sig för att vara, kan du alltid ta kontakt med vår kundservice för att kontrollera om så är fallet.

Bedrägerier där personer utger sig för att vara någon annan, för att komma in i ditt hem och stjäla dina värdesaker eller komma över dina bank- och personuppgifter har tyvärr ökat på senare tid i hela landet. Även i Sölvesborgs kommun har det hänt att bedragare utgett sig för att komma från Sölvesborg Energi eller samarbeta med oss.

På Sölvesborgs kommuns hemsida kan du läsa mer om hur du kan skydda dig mot bedrägerier och stölder. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Kundservice