Nu söker vi: Anläggningsarbetare/Vägunderhåll

Sölvesborgs Energi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna. Vi driver och underhåller också befintliga vatten- och avloppsanläggningar samt rörledningsnät på den allmänna VA-anläggningen inom Sölvesborgs kommun. Utöver detta, är vi entreprenör inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera. Tekniksektionen har drygt 20 anställda. Dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgänglig om fel inträffar. Vi samordnar också arbetet med snöröjning för kommunens vägar. Dessutom äger vi och bygger ut ett fibernät som täcker hela kommunen.

Som Anläggare med inriktning mot vägunderhåll arbetar du tillsammans med din kollegor med drift och underhåll inom de olika teknikområden som finns i koncernen primärt för denna tjänst är inom vägunderhåll men även VA, fjärrvärme, elnät, fibernät & gatubelysning. Arbetet utför du tillsammans med kollegor i Tekniksektionen samt anlitade entreprenörer. Efter din introduktionstid kan det bli aktuellt att delta i beredskapstjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av anläggningstekniskt arbete. Förarbevis för hjullastare, lastbilskort & YKB är meriterande.
Körkort för personbil är ett krav.

Personliga egenskaper

Du har sinne för planering och god samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Sölvesborg Energi arbetar ständigt med att se över och effektivisera sitt arbetssätt och därför ser vi också att du är flexibel och intresserad av att lära nytt och prova nya arbetsuppgifter.

Anställningsvillkor

Tillträde:                                       Snarast

Typ av anställning:                        Provanställning

Erfarenhet:                                   Erfarenhet krävs

Varaktighet:                                  Tillsvidare

Arbetstid:                                     Heltid, beredskapstjänst ingår         

Löneform:                                     Fast månadslön

Ansökan

Du ansöker genom att maila cv samt personligt brev till mikael.bengtsson@solvesborgenergi.se, ansökningarna kommer att hanteras löpande vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 23 feb 2018.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Mikael Bengtsson i första hand på mail, enligt ovan, i andra hand på telefon 0456-81 68 84. Anställande chef är Teknikchef Mikael Bengtsson.

Gå direkt till:

Uppdaterad: 2018-01-26 Ansvarig: Sven Ballovarre

Sölvesborg Energi | 294 80 SÖLVESBORG | Besöksadress: Energivägen 10
Tel: 0456-81 68 80 | Fax: 0456-101 60 | E-post: info@solvesborgenergi.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats.
Om du inte samtycker till användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar.