Nu söker vi: Drifttekniker VA

Sölvesborg Energi är bland annat huvudman för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen inom Sölvesborgs kommun. Vårt uppdrag är att sköta den allmänna VA-försörjningen inom Sölvesborgs kommun. I uppdraget ingår även att planera för en säker och långsiktigt hållbar VA-försörjning. Vårt mål är att vi ska stå för framtid, driv och kompetens med uthålliga VA-system, och att bidra till en bättre framtida miljö.

Sölvesborg Energi står inför stora utmaningar i samband med kommunens vision om att låta kommunen växa med välplanerade bostadsområden och en utbyggd infrastruktur.

Arbetsuppgifter

I din roll som Drifttekniker kommer du att underhålla och utveckla våra avloppsreningsverk och pumpstationer. Du kommer att ingå i ett arbetsteam som ansvarar för drift, tillsyn, reparations- ombyggnads- och underhållsarbeten. I arbetsuppgifterna ingår även driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion. För att säkerställa driften behövs din förmåga att bedöma och utföra förebyggande underhåll, analysera information och larm från driftövervaknings-systemet samt noggrant sköta anläggningarna och dokumentera vad som utförs.

I din tjänst kommer även byte av vattenmätare ingå cirka en dag per vecka. Det innebär att du åker ut och byter mätare enligt schema som tas fram av kundtjänst. Du återrapporterar sedan byten och eventuella avvikelser till kundtjänst.

Är du den vi söker så kommer du att få ett spännande jobb med trevliga arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning för uppdraget som t.ex. KY-utbildning drifttekniker VA, annan driftteknikerutbildning eller flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi önskar också att du har arbetslivserfarenhet från drift- och underhållsarbete från VA-branschen.

B-körkort är ett krav, då mycket av en driftteknikers arbete sker på våra anläggningar ute i vår kommun.
I tjänsten kan beredskapstjänstgöring ingå.

Som person är du noggrann, strukturerad, självständig och drivande. Du bryr dig om vår gemensamma miljö och vill bidra till en hållbar samhällsutveckling, varje dag. Du är flexibel och anpassar dig lätt till oförutsedda händelser i driften. Du är ansvarstagande och ser vad som behöver göras. Arbetet är till stor del av praktisk karaktär.

Du har god förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska.

Anställningsvillkor                                          

Tillsvidare, 100% tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt för mer information om tjänsten

Lennart Ringagård, Driftledare                       0456-816898
Charlotta Wildt-Persson, VA-chef                    0456-816875

Ansökan

Ansökan ska senast vara inkommen 2018-02-18, ange löneanspråk och möjlig tillträdesdag.

Vi tar emot ansökan via e-post:
charlotta.wildt-persson@solvesborgenergi.se

Gå direkt till:

Uppdaterad: 2018-01-23 Ansvarig: Sven Ballovarre

Sölvesborg Energi | 294 80 SÖLVESBORG | Besöksadress: Energivägen 10
Tel: 0456-81 68 80 | Fax: 0456-101 60 | E-post: info@solvesborgenergi.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats.
Om du inte samtycker till användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar.