Flytt av pumpstation i Järnvägsparken

Efter sommaren kommer vi att påbörja en ombyggnation och flytt av den pumpstation som idag är placerad under lekparken i Järnvägsparken. En helt ny pumpstation med överbyggnad kommer att placeras bredvid befintligt skyddsrum i anslutning till Järnvägsparken. I överbyggnaden kommer det att byggas en offentlig handikappanpassad toalett med skötbord, i samarbete med fastighetsavdelningen på Sölvesborgs kommun.

NCC är upphandlad leverantör för totalentreprenaden och kommer vara de som utför jobbet. Arbetet är omfattande och beräknas pågå från slutet av augusti fram till december 2017.

Med flytten av pumpstationen så hoppas vi att vårt arbete ska bli mindre störande för de barn som leker i parken samt ge en bättre arbetsmiljö och mer tillgänglighet för underhållsarbeten.  Det innebär dock att lekparken kommer att stängas av från vecka 35. Från vecka 38 kommer även skateparken att stängas av och trafiken runt parkerna kommer ledas om. Återställning av gräsytor och liknande kommer att göras till våren 2018.

 

Gå direkt till:

KONTAKT

Lennart Ringagård
Tel: 0456-81 68 98
E-post: lennart.ringagard@solvesborgenergi.se

 

Uppdaterad: 2018-04-11 Ansvarig: Charlotta Wildt-Persson

Sölvesborg Energi | 294 80 SÖLVESBORG | Besöksadress: Energivägen 10
Tel: 0456-81 68 80 | E-post: info@solvesborgenergi.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats.
Om du inte samtycker till användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar.