Fiberutbyggnad i kommunen

Vi har förstått att många fått reklam och besök från andra bolag som säger sig vilja bygga fibernät här i Sölvesborgs kommun.

Sölvesborg Energi förvaltar och bygger Sölvesborgs egna fibernät i rasande takt till alla våra invånare, både i tätorterna och på landsbygden. Vi bygger i år fram 1 000 st helt nya anslutningar till er som visat sitt intresse. Vi är idag uppe i totalt 4 000 st kunder som nyttjar detta moderna fibernät. Priset för en fiberanslutning är 15 000 kronor.

Varför vi kan göra det är på grund av att ni alla visat intresse och anmält det på vår hemsida, samt att ni samlat er och får med era grannar i de olika fiberkvarteren. Detta bidrar till att ni blir tillräckligt många fiberintressenter i kvarteren så vi kan bygga fram fiber till er alla.

Skulle det mot förmodan blir många som låser upp sig och skriver på avtal med de andra fiberbolagen, så är de tyvärr låsta till det avtalet. Då kan man inte hoppa över till vår fiberutbyggnad när vi kommer förbi er fastighet.

Det finns idag inga andra fiberbolag än vi som har en modern och välutbyggd fiberinfrastruktur i Sölvesborgs kommun. Det innebär att de andra kommer att ha lång startsträcka och det kommer sannolikt ta väldigt lång tid innan de kan ansluta några kunder på grund av den höga ekonomiska tröskeln.

Vi på Sölvesborg Energi är väldigt glada för att vi har förtroendet att bygga fiber till våra invånare, såväl de inne i tätorterna, såsom de på landsbygden!

 

Gå direkt till:

Uppdaterad: 2017-08-22 Ansvarig: Mikael Bengtsson

Sölvesborg Energi | 294 80 SÖLVESBORG | Besöksadress: Energivägen 10
Tel: 0456-81 68 80 | Fax: 0456-101 60 | E-post: info@solvesborgenergi.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats.
Om du inte samtycker till användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar.