Din lokala serviceleverantör

Sölvesborg Energis gröna el förser många av Sölvesborgs företag och bostäder med el och värme. Vi lyser upp skolor, äldreboenden och idrottsplatser. Vår duktiga kundtjänst sitter i Sölve och de kan de lokala förutsättningarna utan och innan. Och du som kund är alltid välkommen in!

Välkommen till Sölvesborg Energi
- vi ger Kraft med omtanke

Sölvesborg Energi ser till att du har el och fjärrvärme i ledningarna, rent vatten i kranen och ett säkert fibernät för datatrafik. Men vi laddar också vår plats på jorden med kraft av den andra sorten. Vi bygger ut och rustar våra nät för en framtid med lokal tillväxt och utveckling. Vi stöttar olika lokala initiativ, och vi har alltid miljöförbättring i tankarna. Och när vi tjänar pengar går överskotten tillbaka till orten och oss som bor här, har du tänkt på det? Vi gör helt enkelt vad vi kan för att ge växtkraft, lust och mod till Sölvesborgsområdet och för att det ska vara gott att leva här, hela året.  Läs mer »

Fortsatt stängt för besök

Med anledning av Corona tar vi sedan i våras inte emot oplanerade besök till kundservice eller på vårt kontor på Energivägen. Detta för att vi värnar om både våra kunder och om vår personal och vill hindra smitta i allra möjligast mån. Du når oss som vanligt via telefon eller mail. Mycket information hittar du även här på vår hemsida.

Nu fungerar inloggningen till Mina Sidor igen

Vi hade ett tillfälligt inloggningsproblem till Mina Sidor, men nu är det löst och det går bra att logga in igen!

Nya tider för renspolning av vattenledningsnät ...

Svapipe AB kommer under v.34 att utföra renspolning av vattenledningsnätet i Torsö på uppdrag av Sölvesborg Energi. Syftet med denna spolning är at...

Renspolning av vattenledningsnätet i Torsö, Nor...

Svapipe AB kommer under v.34 - 39 att utföra renspolning av vattenledningsnätet i Torsö, Norje och Pukavik på uppdrag av Sölvesborg Energi. Syftet ...
Prenumerera på nyheter
Här kan du prenumerera på nyheter från Sölvesborg Energi. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.
* = Obligatorisk uppgift

Ange en riktig e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Gå direkt till:

Dagens elspotpris

17.1 öre/kWh
Aktuellt rörligt elpris, inklusive moms!

Vi levererar enbart miljömärkt el från förnyelsebara källor!

Sölvesborg Energi | 294 80 SÖLVESBORG | Besöksadress: Energivägen 10
Tel: 0456-81 68 80 | E-post: info@solvesborgenergi.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats.
Om du inte samtycker till användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar.