Din lokala serviceleverantör

Sölvesborg Energis gröna el förser många av Sölvesborgs företag och bostäder med el och värme. Vi lyser upp skolor, äldreboenden och idrottsplatser. Vår duktiga kundtjänst sitter i Sölve och de kan de lokala förutsättningarna utan och innan. Och du som kund är alltid välkommen in!

Välkommen till Sölvesborg Energi
- vi ger Kraft med omtanke

Sölvesborg Energi ser till att du har el och fjärrvärme i ledningarna, rent vatten i kranen och ett säkert fibernät för datatrafik. Men vi laddar också vår plats på jorden med kraft av den andra sorten. Vi bygger ut och rustar våra nät för en framtid med lokal tillväxt och utveckling. Vi stöttar olika lokala initiativ, och vi har alltid miljöförbättring i tankarna. Och när vi tjänar pengar går överskotten tillbaka till orten och oss som bor här, har du tänkt på det? Vi gör helt enkelt vad vi kan för att ge växtkraft, lust och mod till Sölvesborgsområdet och för att det ska vara gott att leva här, hela året.  Läs mer »

Ny digital tjänst för felanmälan till Sölvesborg energi och kommunen

Nu blir det enklare att felanmäla digitalt till Sölvesborg energi och kommunen. Genom en ny tjänst som du når genom e-tjänsteplattformen via vår he...

Öppettider i påsk!

På skärtorsdagen 9 april stänger Sölvesborg Energis kundservice klockan 12.00. Vi är tillbaka på kontoret tisdagen den 14 april och då når du oss på telefon igen från kl 08.00. Till dess hittar du kanske det du söker här på vår hemsida.
Vi önskar dig en riktigt Glad Påsk och hoppas på riktigt härligt väder så vi kan vara ute mycket! Var rädda om varandra!

Är du en vinnare?

För att uppmärksamma världsvattendagen den 22 mars, hade vi en tävling som du kunde läsa om i vårt nyhetsbrev som skickades ut tillsammans med fakturan under mars.
Frågan var hur många dagar klara man sig utan vatten? Och vi har fått många svar från våra kunder och rätt svar ska vara 3 dagar. Nu har vi haft en dragning bland alla er som svarat rätt och 5 vinnare får en miljövänlig och hållbar vattenflaska att fylla med det goda och rena dricksvattnet vi har här i Sölvesborg!
Grattis till alla vinnare som kommer att få en vattenflaska skickad till sig på posten!

Information angående besök på vårt kontor

Då folkhälsomyndigheten bedömer att risken för att smittas av coronavirus är hög, kommer vi på Sölvesborg Energi inte att ta emot oplanerade besök till kundtjänst eller på vårt kontor på Energivägen. Detta för att vi värnar om våra kunder och vår personal och vill hindra smitta i allra möjligast mån. Du når oss som vanligt via telefon 0456-81 68 80 och mail info@solvesborgenergi.se

Prenumerera på nyheter
Här kan du prenumerera på nyheter från Sölvesborg Energi. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.
* = Obligatorisk uppgift

Ange en riktig e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Gå direkt till:

Dagens elspotpris

24.1 öre/kWh
Aktuellt rörligt elpris, inklusive moms!

Vi levererar enbart miljömärkt el från förnyelsebara källor!

Sölvesborg Energi | 294 80 SÖLVESBORG | Besöksadress: Energivägen 10
Tel: 0456-81 68 80 | E-post: info@solvesborgenergi.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats.
Om du inte samtycker till användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar.